10.501+

Probabil că majoritatea vizitatorilor paginii au dedus semnificația titlului campaniei:

10.501 este cel mai recent număr alocat unui membru, în Tabloul Național al Arhitecților (TNA), așa cum apare acesta în Sistemul Informatic al Ordinului arhitecților din România (SIOAR). La momentul lansării campaniei, desigur.

Semnul + ține locul viitorilor membri, cei care se vor înscrie în continuare și ne vor ajuta să construim o profesie mai relevantă, o arhitectură mai bună, în folosul comunităților în care funcționăm. Acești viitori membri sunt și ei foarte importanți, pentru că avem șansa să le oferim dintru început cel mai bun parcurs profesional posibil, într-o organizație care se recalibrează inteligent în folosul lor și al arhitecturii.

Totodată, numărul 10.501 include toți membrii Ordinului de la înființarea lui până astăzi, indiferent de secțiunea TNA în care sunt înscriși. Include și istoria organizației scrisă de cei care s-au retras și cei care au plecat dintre noi. Istorie pe care trebuie s-o cunoaștem atât ca gest de reverență cât și ca resursă pentru soluțiile de viitor.

Iar „pentru” este angajamentul determinat de a lucra pe parcursul mandatului in folosul celor 10.501+ si a arhitecturii.

Sunt profund convins că doar fundamentându-ne pe trecut, reunind resursele prezente, putem să construim pentru viitorul pe care ni-l dorim.

1 comment

 1. Buna ziua,
  Imi doresc si eu, ca membru OAR sa pornesc o miscare civica de educatie a cetatenilor orasului Brasov.
  Imi doresc printr-o campanie manifest sa pietonalizez un bulevard din Brasov.
  Bdul- Victoriei
  Aveti mai multe grafice pe pagina mea http://www.drr.ro
  Aceasta legatura intre parcuri si gara, cred ca e o conexiune vitala pentru plamanul orasului.
  Va multumesc si astept consiliere pentru o mai buna implementare a ideilor imaginate.
  Merci

Comments are closed.